EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ESPAI OBERT A LES ENTITATS

Vic Pool, campió del torneig internacional de billar pool 51

Vic Pool, campió del torneig internacional de billar pool 51..
última actualització: 28-07-2013 (16:37)

Aquest diumenge es va fer a la sala Snooker de Sabadell el 23è Torneig Aniversari Internacional de Pool 51 per equips, on es va proclamar campió l’equip del Vic Pool. Van guanyar a la final al Nimes francès.

L'equip format per David Ureña, Román Temporal, Joan Capevila i Sergi Pahisa van fer un torneig èpic ja que van anar sempre a remolc donant la volta al marcador al últim insant.

En el sorteig inicial no van tenir gaire sort, ja que van quedar al grup més complicat per passar a semifinals. Tot i així van acabar amb un joc molt solvent i passant com a primers de grup. A la semifinal van jugar contra l'equip local de Sabadell, després d'un inici dubitatiu i sempre darrere del marcador, amb el 8 a 5 van aconseguir l'empat a 8, i un cop al desemptat, van guanyar 2 a 1.

A la final es van veure les cares amb l'equip francés del Nimes on després d'un altre inici irregular i anant de nou darrere del marcador van arribar a les quatre últimes partides perdent 7 a 5, però de nou el Vic Pool vancapgirar el resultat, i amb un parcial de 4 a 0, es va proclamar campió amb un ajustat de 9 a 7 final.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal